Teška nesreća se dogodila u Sićevu: Sudar kombija i automobila, devetero povređeno jedna osoba poginula

  • Admin
  • June 8, 2019
  • Comments Off on Teška nesreća se dogodila u Sićevu: Sudar kombija i automobila, devetero povređeno jedna osoba poginula

Teška saobraćajna nesreća blizu Niša, došlo je do sudara kombija i automobila marke fiat punto, zasada prema nezvaničnim informacijama devetero povređenih i jedna osoba poginula. I dalje je nepoznat razlog ovog tragičnog sudara između vozila.

Zasda jedna osoba je nastradala, a devetero je teško povređeno u direktnom sudaru koji se dogodio između kombi vozila i automobila marke fijat punto klisuri. Na licu mesta je nastradao vozačć automobila marke fiat punto, dok je žena koja se nalazila na mestu suvozača u automobilu, sa povredama prebačena u urgenti centar u Nišu. Zasada je poznato da su tri osobe zadobile teške telesne povrede ali ipak nisu životno ugroženi. Oni su zadobili nagnječenja glave, trbuha i grudnog koša. Teže su povređeni tri osobe sa inicijalima Z. M., koja je bila suvozač punta V.M koji je vozio kombi i  S.P koji je bio u kombiu. Šest osoba je lakse povređeno,  a u sudaru su prošli sa nagnječenjima, poderotinama  i posekotinamai verovatno će biti pušteni na kućno lečenje. Prema prvim nezvanićnim informacijama koje dobijamo u komibju su se nalazili radnici,a do sudara je došlo kod ulaza u četvri tunel Niša ka Pirotu. Prema zadnjim nezvaničnim informacijama u Klinički centar “Niš” su primljeni zasada ukupno devet povređenih iz sudara. U toku ide evakuacija i zbrinjavanje ostalih povređenihg koji su se nalazili u kombiju. Iz Niša je došla Hitna pomoć na lice mesta su upućena četiri saniteta, osim toga su i vatrogasci intevenisali. I dalje je u toku pružanje pomoći svim povređenima i transpot u Klinički centar Niš.