Otišla sam na ultrazvuk u 21. sedmici trudnoće – uplašila sam se porođaja kada sam pogledala u ovu sliku svog nerođenog djeteta.

Džesika Vuds (23) mlada majka iz Oklahome, na društvenim mrežama podijelila je slike sa ultrazvuka svog nerođenog djeteta, iz perioda kada je prolazila kroz 21. sedmicu trudnoće. Kaže da joj je tako jezivo djelovala beba i zastrašujuće da je poželjela da nikad i ne dođe do porođaja.

-Uplašila sam se toliko i zapitala se na šta li će da liči dijete da sam od porođaja razvila strah, mada su me doktori uvjeravali da je sve kako treba – kaže ona. A onda je na svijet došao mali Silas, a na slici u prilogu možete pogledati kako izgleda.

-Bila su neopravdana sva moja strahovanja zato što sam rodila najljepšeg dječačića na svijetu – kaže ona i dodaje kako je svjesna da je bilo iracionalno što se toliko uplašila, ali da je već prije njega rodila kćerku i da na ultrazvuku nikad nije imala nikakve jezive slike.

Neke majke u komentarima ispod njene objave pišu kako imaju razumijevanja za nju i da su takva razmišljanja normalna zato što se svaka trudnica plaši hoće li sve proteći u najboljem redu, dok su je ostale osudile.

Kako vi komentarišete njenu izjavu?

Preporučujemo
Loading..