Umalo je uslijedo jedan skandaložni događaj: Katarija Grujić je željela da napusti festival iz ovog razloga

  • Admin
  • July 12, 2019
  • Comments Off on Umalo je uslijedo jedan skandaložni događaj: Katarija Grujić je željela da napusti festival iz ovog razloga

Folk pjevačica koju svi znamo Katarina Grujić je htijel da napusti festvial Muzičke noći u Vrnjačkoj Banji, na koji jebila pozvana da primi jednu nagradu. Naimje je ova pjevačica imala jedan konflikt sa jednim od pripandika obezbeđenja, koji je zamalo mogao da dovede do Grujičinikog izostanka sa ovog festivala. -Katarina Grujić je došla samo da primi nagradu i pošto nije htijel da sjedi u bekstedžu, sijela je u kafić odma pored i naručila piće.

Organizatori su poslije toga proizveli i rekli da sjede sa ostalim pjevačicama, ali ona je to odbila jer je i prethodno bila ljuta i revoltirana pošto je bilo planiranja pred kraj večeri da ona privi nagradu- potvrdio je izvor sa nica mjesta i dodao na to sljedeće: – Jedan član njenog obezbeđenja je objasio da ne može tu da sjedi i da mora da bude sa ostalim pjevačima na šta je se naljutila Katarina mnogo i rekla da nećeda nastupa jer se to njoj ne sviđa.