Uslijedo je veliki šok na muzičkoj sceni: Uhapšen poznati pjevač, optužen je za ovu šokantu i nevjerovatnu stvar

  • Admin
  • July 12, 2019
  • Comments Off on Uslijedo je veliki šok na muzičkoj sceni: Uhapšen poznati pjevač, optužen je za ovu šokantu i nevjerovatnu stvar

Američki pjevač koji se zove R.Kelly je u Čikagu uhapšen nakon što je protiv njega podignuta optužba po 13 tačaka, uključujući, zločine seksualne prirode, saopštio je porparol kancelarije američkog tužioca Džozef Ficpatrik. Ficpatrik je objasnio da tačku optužnicu uključuju diječiju pornografiju, podsticanje maloljetnike na seksualne odnose i ometanje pravde.

On je dodao da će detalji privođenja R.Kellya bo objavljeni kasnije danas. Advokat R. Kellya kji se zove Stiv Grinberg, potvrdio je da je Čikago San Tajmas da je ovaj pjevač uhapšen. Ovo je već drugo hapšenje Kelija ove godine zbog njegovihoptužbi za seksualne zločine. Dobitnik Gremija uhapšen je u februrara po desetak tačaka za njegove seksualen zločine koje je čino, u šta je bilo i uključeno četiri žene, od koje su tri bile maloljetne kada je došlo do navodnog zlostavljanja. Kelly je se izjasnio da nije kriv i pušten je uz kauciju.Kako će se dalje voditi ovaj slučaj nije još jasno.