Već počele promjene na licu Džejle Ramović, svi su gledali u njene usne, da li vi možete primjetiti nešto neobično

  • Admin
  • July 5, 2019
  • Comments Off on Već počele promjene na licu Džejle Ramović, svi su gledali u njene usne, da li vi možete primjetiti nešto neobično

Talentovana pobjednica TV emisije Zvezde Granda Džejla ramović iz Goražda je prilikom objave jedne fotografije na svom instagram profilu pokazala nešto jako neobično, pogledajte o čemu je riječ.

 

Džejla je pod mentorstvom od Marije Šerifović koja je svima poznata na balkansko muzičkoj sceni uspjela da dođe do pobjede, a sada je njen gost na koncertima, ona je bila njena mentotrka i sa mnogo truda i rada su uspeli zajedno doći do velike pobjede za Džejlu Ramović.

Međutim posljeda dešavanje su posljedice na Dželjinom licu koje se mogu očigledno vidjeti, to su uzroci stresa, kojeg je Džejla Ramović imala u toku finala Zvezde Granda koji i nakon finala nije nikako se spustio već se možda i povećaco. Ona je na svom instagram profilu objavila jednu stliku u kojem je se požalila svojim fanovima. Džejla Ramović je napisala na slici kako je od stresa dobila herpes, a fanovi su jojnaravno uputili da joj želje brz oporavak.