Večeras stavite bijeli luk pod jastuk prije spavanja: Kada se probudite, desiće vam se 3 nevjerovatne stvari (Foto)

  • Admin
  • April 29, 2019
  • Comments Off on Večeras stavite bijeli luk pod jastuk prije spavanja: Kada se probudite, desiće vam se 3 nevjerovatne stvari (Foto)

BIJELI LUK JE OD VIJEKA VIJEKOVA NAJZDRAVIJA BILJKA KOJA JE IKADA POSTOJALA. STRAŠNO NEUGODNOG MIRISA I OKUSA, KOJA U LJUDSKOM ORGANIZMU ZN OSTATI I PO 72 SATA, ALI SA DRUGE STRANE POBOLJŠAVA VAM IMUNITET I ŠTITI OD SVIH MOGUĆIH BOLESTI. DANAS VAM DONOSIMO I VIŠE NEGO ZANIMLJIVU I POUČNU PRIČU O BIJELOM LUKU.Ako vam se možda čini jako besmislenim, ali ovakva terapija bijelim lukom se sprovodi već decenijama i daje odlične rezultate, vjerovali to ili ne. Naime, dosta ljudi ima problema sa nesanicom, a san je vrlo bitan faktor u životu, najmanje 7 sati dnevno je neki minimum. On je potreban jer vam pomaže da budete mentalno i fizički zdravi.Samo jedan čen bijelog luka ispod jastuka može vam pomoći:

 Da spavate jako lijepo i opustite sve mišiće zbog visoke koncentracije cinka koji se nalazi u samom bijelom luku.

 Počnete svaki dan sa mnogo više energije i vitalnosti, i puno vitalnije se osjećate.

 Izbjegnete bilo kakav oblik prehlada, gripa, kašlja i krvnog pritiska, koji je u ovom     prelaznom periodu itekako učestao.

Sve što vi trebate da uradite jeste da ga stavite ispod vašeg jastuka prije spavanja, a poslije kratkog vremena osjetit ćete nevjerovatan efekat. Ne morate ga guliti uopšte, tako da nećete osjetiti njegov neugodni miris.