Ako želite čvrstu i oblu zadnjicu radite sledeće vežbe

  • Admin
  • June 9, 2019
  • Comments Off on Ako želite čvrstu i oblu zadnjicu radite sledeće vežbe

Većina žena želela bi imati telo ko sa naslovne stranice. Ali ipak to i nije tako teško postići, morate samo imati dovoljno volje i želje. U nastavku vam donosimo nekoliko vežbih pomoću kojih možete perfekto da oblikujete vašu zadnjicu. Ako se pridržite ovih vežbih mesec dana imat ćete savršeno oblikovanu zadnjicu.

 

Za početak vam je potrebno nešto opput tega ili mozda neka teža flaša koju mžete podizati. Napravite položaj A i nemojte se skroz spustiti, već kao na slici. Potome se ispravite i podižite teg. Leđa vam moraju biti prava. Radite ovo dve serije po 10.

 

Bilo bi korisno kada bi ste imali tegove kao na slici. Uzmite malo raširite noge, onda spuštajte tegove na zemlju. Morate pripazite na držanje. Ovo radite kao i prethodnu već

Ispravite leđa i podignite jednu nogu do kolena, kao što je i predstavljeno na slici. Trebali bi ste osetiti zatezanje. Tako podižite obje noge, 25 puta svaku, po dva seta. Ova vežba će vam dobro doći.

Šake stavite na pod, i onda noge postavite kao da želite raditi sklekove. Leđa moraju opet biti prava. Potom podižite jednu nogu kao što je prikazano na slici. To treba da radite 15 puta u dve serije.

 

Ova vežba je predobra za istezanje. Morate sledeće uraditi, stomakom lezite na pod, a onda na ovaj način podignite ruke i noge. Noge morate skupiti i onda ih podižete 15 puta u dve serije.

To su pet vežbih koji će vam pomoći da popravite vašu liniju i obline zadnjice. Ove vežbe trebate raditi dva meseca da dobijete konačne rezultate