Akutni bolovi u vratu, zadaju vam glavobolju? Ne morate više da trpite, postoji riješenje

  • Admin
  • May 6, 2019
  • Comments Off on Akutni bolovi u vratu, zadaju vam glavobolju? Ne morate više da trpite, postoji riješenje

Koliko puta ste imali jake bolove u vratu? Danas vam donosimo jedan totalno novi način, liječenja tih neugodnih bolova i smetnji. Vazdušno dekompresioni sitem je totalno najnovija metoda u liječenju bolova. Vazdušno Dekompresioni Sistem je jedini sistem koji postiže dekompresiju kičmenog stuba i pomaže u oslobađanju opterećenja ovog dijela tijela.

Naš kičmeni stub je pod konstantnim gravitacionim pritiskom, od trenutka kada počnemo da hodamo, tako da smo od samog jutra pod velikim pritiskom. 

Zbog toga, tokom vremena, i kako dan odmiče , pritisak na osjetljiva nervna vlakna, dovodi po pojave bola. VDS povećava međupršljenski prostor, oslobađa od samog pritiska, i umanjuje vašu bol.

Imate probleme i bolove u vratu? Vratna kragna je veoma laka i jednostavna za upotrebu, prava pomoć u pravo vrijeme, pomaže smanjenju konstantnog pritiska na dio vratne kičme, zahvaljujući inovativnom dizajnu.

Imate bolove u zglobovima? Nova vrsta fizioterapije totalno i u potpunosti je različita od stare prakse steznika za zglobove, ili samog grijačaa zglobova. Masažer za vaše umorne zglobove efikasno ublažava bol u koljenu, ramenu ili laktu.

Nov koncept medicinskog tretmana mišića zgloba, prodirući nježnom termalnom energijom, preko toplote od svjetlosti dioda prodire duboko u zonu koljena ili lakta, koja može vrlo brzo da ublaži bol u mišićima.