Baka (83) ubila svog nepokretnog sina (60) iz samilosti: Otkriveni stravični detalji

  • Admin
  • June 19, 2019
  • Comments Off on Baka (83) ubila svog nepokretnog sina (60) iz samilosti: Otkriveni stravični detalji

Stravičan prizor kojeg je imala policija kada su pronašli kesu preko glave žrtve. Naime osadesetogodišnja starica sa incijalima I. D. Mađarske nacionalnosti sumnjiči se da je noćas u porodičnoj kući u Ulici Petefi Šandora u Novoj Crnji ubila nepokretnog sina A. D. (60).Njihova komšinica je u kući zatekla stravičan prizor.- Zatekla je stravičan prizor i odmah pozvala policiju i lekare iz lokalnog doma zdravlja – kaže naš izvor iz istrage.Kako saznajemo, lekari su konstatovali smrt sina, dok je starica prebačena u bolnicu.

– Pretpostavlja se da je starica sinu prvo dala više tableta za smirenje, a kada je videla da se smirio i da mu je glava klonula, uzela je kesu i njome je ugušila nepokretnog sina – kaže izvor.Komšije navode da je porodica teško živela i da baka nije mogla sama da se stara o bolesnom sinu, pa pretpostavljaju da ga je ubila iz samilosti, a onda pokušala i sebi da prekrati život.Policija je jutros u kući i vrši uviđaj, dok je u međuvremenu naložena i obdukcija mrtvog muškarca

Kako je tačno došlo do ovog slučaja je zasda ne poznato sumnja se da je starica počinila ovo iz samilosti. Komšije su govorili da je ova porodica živila jedan težak život i da je baka imala mnogo problema sa svojim nepokretnim sinom. Ona ipak nije uspela sebi uzeti život i po hitnom postupku je prebačena u bolnicu. Ovo su sada svi poznati detalji ovog stravičnog ubistva.