Nišlije će se ozbiljno potući sa mafijašima na vlasti i životi će se gubiti, ali će njihov režim otići iz Srbije

  • Admin
  • May 31, 2019
  • Comments Off on Nišlije će se ozbiljno potući sa mafijašima na vlasti i životi će se gubiti, ali će njihov režim otići iz Srbije

Sociolog Jovo Bakić ocenio je na javnom događaju aktuelni režim koji opisuje kao “ozbiljnu mafiju” i da on neće dobrovoljno otići, te zbog toga svi građani koji se protive takvom režimu moraju da budu  spremni i na “ozbiljnu tuču”. Oni imaju poslovne veze sa trgovcima drogom i oni su na samom čelu navijača.

-Imati ćemo posla kada dođe taj čas, sa tim ljudima. I mi moramo da imamo ljude koji će se sukobiti sa takvima, bez da to budu kriminalci kojima ćemo posle vlasti dugovati, kao 2000. godine što se dogodilo.

Bakić je još govorio da je ovo poruka i vlastodršcima ” da pakuju kofere i idu na avione ili će doći do ozbiljne tuče  u kojoj će neki ljudi život izgubiti”. Dodao i da takve ocene nisu retoričko mišljenje već se radi o ozbiljnoj analizi.

-Aleksandar Vučić nije bitan faktor tu, on je samo proizvod naopakog sistema kojeg je stvorila opozicija. Mi pokušavamo nešto da promenimo. Duboko sam uveren da su sve političke stranke zlo- rekao je Bakić.