Budite sigurni da ovo jedna zrela žena nikada neće uraditi u vezi:(Foto)

  • Admin
  • May 18, 2019
  • Comments Off on Budite sigurni da ovo jedna zrela žena nikada neće uraditi u vezi:(Foto)

Za jednu uspješnu vezu potrebna su velika ulaganja, trud, mnogo tolerancije ali i mudrosti. Zrela, mentalno jaka žena nikada ne analizira svaku partnerovu riječ, ne troši energiju na takve nepotrebne stvari jer je svejsna da većina izgovorenih riječi nema apsolutno nikakvo skriveno značenje.Evo šta zrele žene nikada ne rade u vezama

Zrela žena ne očekuje da je partner u potpunisti ispunjava: Jedna ovakva žena prvenstveno upotpunjava samu sebe, a nakon ove faze traže nekoga ko će im svojim prisustvom i gestovima uljepšati život.Važno je to da zrela žena zna uživati u vlastitom društvu, te ispunjava svoje vrijeme na kvalitetan način.

Nema potrebe za spominjanjem prošlosti: Nikada u toku rasprava ne spominje prošle veze niti ih uvlači u Vaše zajedničke probleme, zrela žena rješava sve u dogovoru sa svojim partnerom.Rezultat slika za zrele žene u veziTuđe veze joj nisu uzor: Zrela žene je uvijek posvećena sebi i svom partneru, te onome što njih čini sretnim i što ih ispunjava. Nikada ne kopira tuđe veze jer je svjesna da to nema nikakvog smisla i da je svaka veza drugačija.

Nikada ne omalovažavaju partnera: Zrela žena nikada ne prigovara partneru ništa vezano za njegovu ličnost jer je to u suprotnom odraz vlastite nezrelosti. Svjesna je da se partner prihvaća sa svim njegovim manama i virlinama i jedino tako veza može uspjeti.Rezultat slika za zrele žene u veziZRELA ŽENA KOMUNICIRA: Mentalno snažna žena komunicira sa svojim partnerom bez obzira da li su trenutno u svađi ili ne. Nikada ne izbjegava razgovore i na njih gleda kao na jedinstvenu priliku za poboljšanje postojeće veze.