Čuli su se jauci, krv je bila na sve strane: On je prosviran oko, svi su trčali za njim i pokušali mu pomoći

  • Admin
  • July 1, 2019
  • Comments Off on Čuli su se jauci, krv je bila na sve strane: On je prosviran oko, svi su trčali za njim i pokušali mu pomoći

Parovi su dobili potpuno drugu dimenziju, otkako su unutra bili Milojko i Milijan koji su onda dodali totalno novi volumen u cijeloj ovoj priči. Svakodnevne svađe a naravno i drame koja uvije može se promatrati 24 sata dnevno, a neki od gledaoca će ostati budni, gotovo po cijelu noć prateći sva silna dešavanja iz bijele kuće,  oni koji su večeras ostali budni imali su šta da vide. Zadnje noći u Parovima je bila jedna jako neobična i čudna stvar i situacija na TV ekranima.

Bivši muž od Goce Tržan, Ivan Marković je se mnogo posvađao sa svojom djevojkom elenom zbog rasnih vrsta alkohola i prekomjernog uzimnanja , ali zbog toga jer joj nije on dozvoljavao da priča sa sestrom Jovanom koja je se uključila u njihov program uživo i koja je imala nešto važno da kaže ovim putem, prepostavlja ja se da je jako osjetljiva. Dok su se svađali Jelene ga je uhvatila za objke ruke, a Ivan je pokušavao da je smiri, da ne ode ova svađa krivim putem.