Darko Lazić potpuno zgrozio cijelu javnost: Marina se porodila i potom oglasila, mnogi ne vjeruju da je se ovo dogodilo

  • Admin
  • June 26, 2019
  • Comments Off on Darko Lazić potpuno zgrozio cijelu javnost: Marina se porodila i potom oglasila, mnogi ne vjeruju da je se ovo dogodilo

Jedan od najpopularnijih pjevača nove generacije jeste Darko Lazić. Već prošle godine je pjevač imao tešku saobraćajnu nesreću, gdje je jedva uspijeo da izvuče živu glavu a zve to jer je poznat po razuzdanom životnom stilu. Izgleda da se Darko Lazić i dalje nije došao pameti i dalje pravi probleme. Sada je se i naime Marina porodila i pjevaču je uspijela donijeti sina Alekseja. Marina se onda potom oglasila na Instagramu.

 

Naime Lazić sa Anom Sević ima jednu kćerkicu imenom Lorenu, dok je sa Marinom imao prvo dijete. Mediji trenutno spekulišu da je Lazić otjerao Marinu i da ne želi uopće da živi sa njom, rekao je da će priznati dijete ali da ne želi da provodi život sa njom. Pored ovog svega Darko Lazić i dalje ima problema sa svojom nogom jer se ona zasada ne oporavlja na način koji je trebala. Pored toga Darko Lazić takodjer ima problema i sa kamatarima kojima duguje osamsto hiljada eura.