DETALJ KOJI OTKRIVA DA LI STE DAMA ILI SELJANKA! SAD JE JASNO ZAŠTO VAS MUŠKARCI IZBJEGAVAJU: Evo šta je u pitanju

  • Urednik
  • October 24, 2020
  • Comments Off on DETALJ KOJI OTKRIVA DA LI STE DAMA ILI SELJANKA! SAD JE JASNO ZAŠTO VAS MUŠKARCI IZBJEGAVAJU: Evo šta je u pitanju

U današnje vrijeme izgled često zna da zavara, ali prave dame uvijek možete da prepoznate samo po jednom detalju. Ovdje ne govorimo ni o frizuri ni o odjeći nego o noktima. Naime, damski nokti ne izgledaju onako kkao ih danas mnoge djevojke, ali i muškarci zamišljaju. Iako je kozmetička industrija toliko napredovala da svako može iz salona izaći s noktima kakve god da zaželi , prenapadni i upadljivi nikti jednostavno ne čine damu damom. Dame imaju kratke i uredne nokte.

To ste već mogli i sami da zaključite i iz modnig magazina na kojima manekenke, ukoliko ste primjetili, uvijek imaju kratke i jednobojne nokte. Dakle, vještački nokti više definitivno nisu u modi. Iako se većina djevojaka više ne vodi ovim pravilom, ovaj trend je i dalje popularan među pravim damama koje drže do sebe i imaju stila. Vještački i dugački nokti su naprosto previše napadni i u njima se ne ogleda ukus i maniri jedne dame.