Dolazi do rekonstrukcije Jug-Bogdanova u Nišu, biti će izmenjene trase gradskog prevoza

  • Admin
  • June 12, 2019
  • Comments Off on Dolazi do rekonstrukcije Jug-Bogdanova u Nišu, biti će izmenjene trase gradskog prevoza

Doći če do izmene trase gradskih autobusa zbog, nadolazećih radova  rekonstrukcije Jug-Bogdanova u Nišu, moraće biti izmenjene trase gradskog prevoza. Nije preciziirano u Direkciji za izgradnju koliko će tačno trajati ti radovi. Nastavak u tekstu ispod:…

Zbog nadolazeće rekonstrukcije kolovza i trotoara u Jug Bogdanovoj ulici u Nišu na potezu Obilećeveg venca Trga Pavla Stojkovića, kako kažu iz Direkcije za javni prevoz, od 7. juna do 1. jula biti će izmenjene sledeće trase:Bubanj – Donja Vrežina, Bubanj – Čalije i Novo groblje Gabrovačka reka. Pored toga, izmenjenom trasom će ići i prigradske linije do Donjeg Vlasa i Gornjeg Međurova.

Ovaj projekat je delimična zamena kolovozne rekonstrukcije u vrednosti od 6 miliona dinara kako kažu u Direkciji za izgradnju Niša, počela je Jug Bogdanovoj ulici u centru Niša. Dok radnici Vodogradnje iz Pukovca ne obave ovaj posao , građani koji koriste gradski prevoz će morati putovati izmenjenom trasom. Iako u Direkciji za izgradnju nisu precizirali koliko će tačno dugo trajati ovi radovi, zbog posla koji će biit na ovima ulicama, posao u ovoj ulici će imati i Gradska toplana- u Direkciji za javni prevoz preusmjeravaju autobuse u periodu nešto kraćem od mesec dana:

“U periodu od 7.6.2019. do 1.7.2019. doći će do potpune obustava saobraćaja na delu pomenute ulice. Trase će privremeno izmenjene u smeru ka Trgu Kralja Aleksandra na sledeći način: Redovnom trasom do raskrsnice ulica Obilićev venac i Vardarska, zatim Vardarskom ulicom, Jovana Ristića do Trga ralja Aleksandra i na dalje redovnom trasom”navode iz Direkcije za javni prevoz. Dodaju da će izmenjenoj trasi koristiti već postojeća stajališta.