Dragan Stojković hitno prebačen u bolnicu: Poznate su prve informacije o njegovom stanju, muk i tišine u Grandu

  • Admin
  • June 25, 2019
  • Comments Off on Dragan Stojković hitno prebačen u bolnicu: Poznate su prve informacije o njegovom stanju, muk i tišine u Grandu

Dragan Stjoković bosanac je najpoznatije lice koje se može vidjeti svakog vikenda u žiirju Zvezda Granda. Ovaj poznati harmonikaš koji ima veliki broj uspešnih godina karijere iza sebe. Uvijek i svugdje je radno viđen. Uvijek je duhovit kada su snimanja zvezdi granda i ostavruje jako dobre kontakte sa takmičarima kao i sa publikom. Jučer je Srbijom prostrujala neugodna informacija da je popularni Dragan Stojković Bosanac, bio u bolnici. Od ranije već je poznato da je Bosanac imao probleme sa kardiovaskularnim problemima. Doktor je još ranije naredio da se smije pušiti i piti i mora izbjegavati masnu hranu, ali ipak se on izgleda nije pridržavao naredbi od doktora.

Kako su nam javili Srbijanski mediji, ovog jutra, muzičari i član žirija “Zvezde Granda” je operisao srce na Institu zaz kardiovaskularne bolesti u Beogradu, a ove je informacije potvrdio i doktor Milovan Bojič, koji je inače direktor ovog instituta: “U pravu ste da je Bosanac u našem institutu i da je operisan i sada se bolje osjeća.