Farbom gađali tablu zahvalnosti američkoj Vladi i vojsci koja se nalazi na zgradi Klinike za Kardiohirurgije

  • Admin
  • June 15, 2019
  • Comments Off on Farbom gađali tablu zahvalnosti američkoj Vladi i vojsci koja se nalazi na zgradi Klinike za Kardiohirurgije

Par puta noćas sa plavom farbom je pogodjena tabla zahvalnosti američkoj Vladi vojsci i narodu koji se nalazi na zgradi Klinike za kardiohirurgiju Kliničkog centra u Nišu, a direktor ove klinike oglasio je se na svom facebook profilu govorio je o tome da su to počinili “junaci otadžbine”.

„Jutros u tri časa, pod okriljem mraka, “junaci otadžbine” bacili su farbu na tablu zahvalnosti američkoj vojsci, Vladi i narodu koja se nalazi na zgradi Klinike za kardiohirurgiju KC Nis. Tabla zahvalnosti podignuta je zbog donacije u opremi našoj klinici vrednoj preko 400.000 evra. Tom opremom, do sada, operisano je i spaseno preko 500 najtežih pacijenata grada Niša i juga Srbije“, govoro je Milić u svojoj objavi.

Osim toga on je se zahvalio u objavi svojim američim prijateljima zbog pomoći koje oni pružaju ovoj Klinici.

 “Izvinjavamo se na skrnavljenju obeležja od strane onih koji misle da znaju šta rade, a u stvari ne znaju. Pretnja „junaka otadžbine“ da će svi srpski izdajnici biti pobijeni nas ne plaši, naprotiv, u nas u včvršćuje nas u uverenju da smo na pravom putu“, pisao je Milić.

Dodao je još jedan strašan detalj u svojoj objavi to jeste da je pre nekoliko dana od strane nadležnih organa otkriveno da je neko skinuo 28 bolesnika sa liste čekanja sa obrazloženjem da su oni već “operisani” iako ti pacijenti nisu bili ni primljeni u bolnicu. U svojoj objavi je i spomenuo da nekome izgleda smeta da je u ovoj Klinici od početka godine operisano 200 ljudi sa smrtnom stopom od oko dva posto.