(FOTO) KO JE OVO?? Milica Pavlović više nije onakva kakvom je pamtite: ŠLOGIRAĆETE SE KAD VIDITE OVU TRANSFORMACIJU!

  • Urednik
  • October 18, 2020
  • Comments Off on (FOTO) KO JE OVO?? Milica Pavlović više nije onakva kakvom je pamtite: ŠLOGIRAĆETE SE KAD VIDITE OVU TRANSFORMACIJU!

Milica Pavlović šokirala je svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografije na kojima je neprepoznatljiva. Milica je, naime, promijenila frizuru i boju kose, a fotografije pokazuju da je jako smršavjela. Pjevačica izgleda potpuno drugačije od onoga na što su navikli njezini obožavatelji, što se može zaključiti iz komentara ispod fotografija. I dok su jedni bili oduševljeni promjenom, drugi su joj to zamjerili.

“Ti si vrh Mico, ali udebljaj se”, “Ne izgledaš poput sebe”, “Izgledaš sjajno”, “Prelijepa si”, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod posta. Ovakva transformacija Milice Pavlović došla je nenadano i bez ikakve najave, stoga je i samo iznenađenje još veće. Mi ćemo se prikloniti većem dijelu poblike i reći kako joj je ova promjena baš dobro došla, i da je super vidjeti Milicu kako sija i u nešto drugačijem izdanju.  Evo kako pjevačica sada izgleda.