Glumac iz Crne Gore izvređao sve Srbe, ovakve psovke u Beogradu mu niko neće oprostiti

  • Admin
  • June 20, 2019
  • Comments Off on Glumac iz Crne Gore izvređao sve Srbe, ovakve psovke u Beogradu mu niko neće oprostiti

Zoran Vujović glumac Crnogorskog narodnog pozorišsta je na svom Fejsbuk profilu osup naprizemniju paljbu na račun Srba, on je njih uz psovke etiketirao kao da su izdajnici, poturice, smećari itd.

Ovo je dio njegove izjave:

“Gledam ovo smeće iz Informera u studiju sa Vedranom Rudan bara bar – smešno. Laprda svekoliko o velikoj Srbiji… Idiote ološki shvati jednom da si smrda, veliko ništa, slušaj, koliko široko žena razmišlja, je*o ti pas mater. Na koncu i najuže, shvatite drevna srpčad da ste poreklom iz Crne Gore do jednoga je**noga… Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posmuli odavde, majku vam je**m otrovnu, izdajničku.Koji vaši hramovi majku vam je**m nenormalno do jednoga, idioti isfrustrirani. Na šta je ličila sv. Vasilija Ostroškog, od nje ste hotel napravili majku vam je**m veliko ništavnu. Ne mogu u manastir Cetinjski od vas ući ništavila nijedna……

I bilo je još izjava od Zorana Vujovića Crnogorskog glumca narodnih pozorišta..:

Palili su Turci manastir Cetinjski neznalice ali ga niko nikad preuzeo nije, sv. Petar Cetinjski je kidao vama izrodi glave i noseve otuda kidonosi i izdajice… Ne poturice. Turci su bili protivnici dostojni borbe, vaša borba smećari nijedni, adoscelentni, zagorčava život svima na ovim prostorima godinama unazad. Pih, što meni izgleda bljutav, gadan, odvratam, beskoristan sav rad ovoga naroda koji je digao rekao od sebe… Da su nam večni dedovi, u grob se prevrću.. Živeli”, napisao je Vujović u svojoj objavi.

Da li će odgovarati Zoran Vujović za ovakvo ponašanje na društvenim medijima zasada je ne poznato…