Igraonica u Nišu “zatrpala” decu, majke dece su počeli da vrište

  • Admin
  • June 17, 2019
  • Comments Off on Igraonica u Nišu “zatrpala” decu, majke dece su počeli da vrište

Grupa dedce je u par minuta bilo zatvoreno ispod gumeme igraonicu koja se nalazila u ovom parku u Nišu, roditelji koji  su gledali svoju decu uspeli su ih izvuči.

 

Grupa dece u Nišu bilo je na kratko zatrpana ispod velike gumene igraonice u parku “Čair” u Nišu, nakon što je otkazala pumpa koja inače drži ovu igraonicu puni vazduhom.

Majka četvorogodišnjeg dečaka koji je bio u igraonici kada se juče dogodio ovaj incident, Tamara Ristić kazala je Beti da samo pukom srećom deca nisu povredjena, ali da su svi bili ozbiljno uplašeni.

“Igraonica na naduvavanje je u trenutku pala preko dece. Izvlačili smo ih kako smo znali i kako smo umeli , a mog sina Bogdana je suprug uspeo u poslednjim trenutcima da izvuče. Guma koja je pala preko dece je preteška i unutra nema nikakvog vida kiseonika. Svi smo bili prestravljeni, neki ljudi su počeli i da vrište”, rekla je Ristić.Prema njenim rečima, čovek koji jenaplaćivao karte za ulazak u ovu  igraonicu rekao je da je pumpa potpuno otkazala i “da se to zna desiti”.

 

“Suprug i ja smo sa detetom odma poslije ovog događaja otišli iz parka, ali smo videli da je taj čovek rešio taj problem sa pumpom i ponovo napumpao igraonicu. Nastavio je da radi kao da se ništa uopće nije dogodilo”, izjavila je Ristić.

Ona je kazala da će incident koji se dogodio u nedelju oko 18.00 prijaviti svim nadležnim organima zato što je bezbednost dece, što je najbitnije za sve nas u ovom trenutku bila ugrožena.