Imate sumnju da Vam neko prisluškuje pozive:Sa ovim kodovima ćete moći da provjerite da li je to uistinu tako:(Foto)

  • Admin
  • May 16, 2019
  • Comments Off on Imate sumnju da Vam neko prisluškuje pozive:Sa ovim kodovima ćete moći da provjerite da li je to uistinu tako:(Foto)

Ukoliko imate sumnju da neko prati Vaše pozive i to Vas uznemirava, od velike koristi će Vam biti ovi jednostavni kodovi za provjeru. Kada ukucate kodovo moći ćete otkriti i lokaciju mobitela u slučaju da Vam telefon bude ukraden.Rezultat slika za sumnja da se prati mobitel* # 62 # Kada ukacate ovaj kot dobit ćete informacije na koji broj se preusmjeravaju Vaši pozivi i poruke, kao i svi ostali podaci za koje želite da ostanu privatni. Ono što trebate imati na umu da su velike šanse da svi vaši glasovni pozivi budu usmjereni na broj vašeg operatora.Rezultat slika za sumnja da se prati mobitel##002 # Ukoliko se odlučite da isključite sva preusmjeravanja na Vašem telefonu ukucajte ovaj kod. Ukoliko imate u planu da putujete u zemlje u kojima ćete biti u romingu poželjna je aktivacija ovog koda da se ne bi pojavili neželjeni troškovi.

* # 06 # Ovaj višenamjenski kod koristi se ukoliko dođe do krađe mobitela. Pomoću njega možete otkriti lokaciju Vašeg telefona koja se direktno prenosi na mrežu Vašeg operatera. Ovaj kod funkcioniše i onda kada se u Vaš telefon umetne kartica drugog operatera. Također prilikom aktivacije ovog koda možete dobiti tehničke karakteristike i model telefona.Rezultat slika za sumnja da se prati mobitel* # 21 # Ukucavanjem ove kombinacije u prilici ste da otkrijete da li su Vaši pozivi preusmjereni. Jedino trebate voditi računa o zloupotrebi ovog koda, to jeste zloupotrebi informacije koje ste dobili prilikom aktivacije usluge.