Isplivao snjimak žestoke akcije Nikoline Pišek, muškarcima nije nikako bilo dobro: Nove gole afere među poznatim

  • Admin
  • June 25, 2019
  • Comments Off on Isplivao snjimak žestoke akcije Nikoline Pišek, muškarcima nije nikako bilo dobro: Nove gole afere među poznatim

Nikolina Pišek je jedna od najatraktivnijih Hrvatica. Ona se može mnogo da se pohvali sa svojim savršenim izgledom i naravno sa svojim tijelom svima izgleda perfektno. Sada je Pišekica obradovale sve muškarce kada je objavila provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu. Osim toga Pišekica je najavila da će tek da uzma muškarce, sa svojim novim fotkicama. Rekla je da će u ljeto pružiti pakao sa svojim fotografijama. Nikolina Pišek Ristović koja je glumac i hrvatski dirigent  i fotomodel.

Ona je rođena 8 travnja. 1976. godine u Zagrebu, gdje je provel većinu svog djetinstva. Uglavnom je se družila sa muškarcima, često je se vraćala kući sa ogrebotinama, pretučena. Njena želja je uvijek bila postati profesionalni vojnik ili vozač kamiona. Nikolin otac je inače po zanimanju bio inžinjer, a majka je samo kratko radila kao kostimografkinja u Hrvatskom narodnom kazalištu. Napustila je svoj posao kako bi se mogla briniti o njoj, koje je onda izbaćena iz tri vrtića zbog zla kojeg tu napravila.