“Istorija će se izgleda ponoviti dva puta, kao tragedija”: Čepurin priča o Crnogorcima i o njihovom ponašanju

  • Admin
  • June 22, 2019
  • Comments Off on “Istorija će se izgleda ponoviti dva puta, kao tragedija”: Čepurin priča o Crnogorcima i o njihovom ponašanju

Čepurin upućuje poruku Crnogorcima i njihovim ponašanje u zadnje vrijeme, to jest amabasador Ruske Federacije u Srbiji na svom tviter profilu objavio “kako se istorija dva puta ponovlja kao tragedia i kao farsa, u nastavku imate izjave od Aleksandra Čepurina:

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin, uputio je poruku na svom zvanično tviter nalogu Crnogorcima i njihovim liderima, povordom zadnjih dešavanja u vezi sa imnovom koju posjeduje Srpska pravoslavna crkva u toj državi. “Istorija se po Gegelj i Marks ponavlja dva puta. Prvi put kao tragedija. Drugi put kao farsa, Đukanović je krenuo stopama Porošenka. A svi znamo kako je on završio. Podsetimo se zbog čega je Đukanović dao ovakvu izjavu, crnogorske vlasti su donele predlog za zakon o verispovesti, koji je nedavno i usvojila Vlada Crne Gore, u kojoj se predviđa da se sva crkvena imovina izgrađena u periodu do 1918, za koju ne postoji pravi dokaz za vlasništvo, postane državno vlasništvo.