Kako napraviti kreativni poklon?:Obradujte svoje najmilije poklonima napravljenim u udobnosti vlastitog doma:(Foto)

  • Admin
  • May 2, 2019
  • Comments Off on Kako napraviti kreativni poklon?:Obradujte svoje najmilije poklonima napravljenim u udobnosti vlastitog doma:(Foto)

Za svoje najmilije apsolutno svakoga dana možete napraviti sitnice koje su lijepe, a da pri tome ne trošite puno novca. Za ostvarivanje ovog cilja potrebno Vam je malo ušteđevine i dosta kreativnosti i ljubavi.

Narednih par ideja će izmamiti osmijehna lice Vašim najmilijima ali i Vama samima:S ljubavlju pošaljite zagrljaj: Sve što Vam je potrebno je ukrasni papir, ljepilo i mnogo emocija. Ovo je pismo koje bi svi htjeli da dobijemo.Napravite flašu za uspomene: Baš kao što je prikazano na fotografiji, sakupljajte sitnice koje ćete stavljati unutar flaše. To mogu biti privjesci, nakit, cvijet, kamenčići, jednostavno sve ono što Vas podsjeća na osobu kojoj pravite poklon.Napravite domaći buter za njegu tijela: Ovo će obradovati svaku damu. Sve što Vam je potrebno je:jedna do dvije šolje kokosovog ulja iz bio uzgoja, dvije do tri kašike meda i dvije do tri kašike kore od narandže ili nekog drugog voća koje preferirate. Sve je potrebno dobro izmješati i tako kompaktnu masu prebacite u teglu. Buter je spreman za upotrebu.Napravite monogram od fotografija: Za pravljenje monograma Vam je potrebno slovo koje ćete kupiti u prodavnici, fotografije Vama drage osobe, ljepilo i četkica za nanošenje.

I sada se postavlja pitanje, da li nakon ovakvih ideja imate potrebu kupovati poklon u prodavnici?