Kija doživela saobraćajnu nesreću i hitno je prevezena u bolnicu

  • Admin
  • June 20, 2019
  • Comments Off on Kija doživela saobraćajnu nesreću i hitno je prevezena u bolnicu

Kija je u prošloj noći doživela saobraćajno nezgodu, gdje je ona zaodbila lakše povrede i gdje je nakon sudara taksiste sa drugim automobilom prevezena u bolnicu, u nastavku teksta su zasada svi poznati detalji:

Kija Kockar je prošče noći doživela saobraćajnu nezgodu nakon koje je prevezena u Urgentni centar, gdje su joj lekari konstantovali lakše povrede. Kija je nakon proslave rođendana emisije “Premijera” na kojoj je došlo do incidenta ižmedu nje i njenogbivšeg supruga Slobe Radanovića gdje je prilikom uručivanje nagrade, pozvala taksi, ali je na putu do svoje kuće imala saobraćajku. Povodom ove cijele situacije pozvali smo Kiju koja je potvrdila da je doživela saobraćajnu nezgodu, gdje je ona zadobila lakše povrede.

-Iako sam ja cimnula i udarila glavom. Neki lik je se baš zakucao u taksi baš kada sam odlazila sa ove žurke jedne, a dan prije toga sam ija bila dvedokk kada je jedan lik udario devojku na pesačkom prelazu i odma nakon toga pobegao. Dan za danom je sve gore i veći je haos. Dobro sam ja, samo sam se malo jače cimnula i udarila glavom. Posle ovog sam morala kupiti sebi kartzu za avion da odem na odmor negdje. Ne mogu više, obaveze, snjimanja  konstantno sam pod nekim pritiskom, želim ija malo da se odmorim od ovog stresa koji svaki dan doživljavam još i ova saobraćajna nezgoda, stvarno mi treba ovaj odmor,- govorila je Kija Kockar za medije.