Kija je konačno odlučila da se osveti: U vezi sa njenim bivšim momkom Lune Đogani! Oženjen je a ima i sina… Evo o kome se radi!

  • Admin
  • July 16, 2019
  • Comments Off on Kija je konačno odlučila da se osveti: U vezi sa njenim bivšim momkom Lune Đogani! Oženjen je a ima i sina… Evo o kome se radi!

Po svim trenutnim navodima, Kija Kockar je trenutno smuvala bivšeg Luninog dečka koji se zove Saša Lazić i koji dolaze iz Obrenovca i na taj način je vratila blogerka za Slobu Radanovića. Naime kako je u rijalitiju otkriveno Slobina bivša žena je bila mnogo nepažljiva, pa je u jednom trenutku lajvu otkrila svoju lokaciju, kao i gdje i skim se provodi trenutno. Kija je bila zapravo u Obrenovcu kod Luminovog bivšog dečka Saše u jednoj veoma luksuznoj kući.

U snjimku koji je tu bio danima na njenom instagram profilu Kockareva je se havaila kako živi kod Laziđa na bazenu, vozi njegov porše i kako je on samo osipa sa svojom pažnjom. Inače Saša je sa Lunom provoido vrijeme još 2017 godine, a kako je on oženjen i ima sina, Anabela i Atijasa, da bi zaštitila kćerku, za javnost ona je tada otkrila da je Lazić navodno samo bio njen prijatelj, a u jedno sa stime i obezbeđenje.