Koristan savjet za vaše tijelo: Koliko je dnevno potrebno piti vode za lakše mršavljenje? (Foto)

  • Admin
  • April 25, 2019
  • Comments Off on Koristan savjet za vaše tijelo: Koliko je dnevno potrebno piti vode za lakše mršavljenje? (Foto)

SVE ŽENE U DANAŠNJEM MODERNOM SVIJETU, ZASIGURNO VODE PUNO BRIGE OKO SVOGA IZGLEDA. NA TAJ NAČIN, IDU NA RAZNE DIJETE I POKUŠAVAJU DA IZGLEDAJU ŠTO IDELNIJE, POGOTOVO PRED VRIJEME GODIŠPNJIH ODMORA I ODLASKA NA MORE. DANAS VAM DONOSIMO JEDAN JAKO KORISTAN SAVJET, KAKO NA NAJPRIRODNIJI MOGUĆI NAČIN, SKINUTI SUVIŠNE KILOGRAME.

Svaka moguća dijeta i način skidanja kilograma podrazumijeva i ispijanje dovoljnih količina pitke vode, a prema sveopštoj računici i matematici preporučeni dnevni unos vode su dvije litre, odnosno osam čaša vode.

Sa druge strane, želite li jako povećati svoje šanse za dobrom linijom i uspjeh dijete, te iz vode izvući ono najbolje, u obzir morate uzeti svoju cjelokupnu težinu, to jeste kilograme i prema toj cifri odrediti koliko točno vode morate popiti.

Uspješnost same vaše dijete povećava se sa konkretnim unosom dovoljne količine pitke i svježe vode, a koliko vode konkretno  morate popiti, određuje sama vaša kilaža. U nastavku vam donosimo, koliko vode na dnevnom nivou vaše tijelo treba, da biste uspješno smršali sa obzirom na vašu tjelesnu težinu:

60 kilograma, potrebno je popiti 2 litre vode, 65 kilograma trebate unijeti do 2,1 litra vode.

70 kilograma unos do 2,3 litre vode, 75 kilograma piti 2,5 litre

80 kilograma potrebna količina je 2,6 litre vode, 85 kilograma piti oko 2,8 litara vode

90 kilograma piti 3 litre vode, 95 kilograma unos do 3,2 litre vode na dnevnom nivou.