Kristijan Golubović izneo skandalozne detalje iz devedesetih: Primio sam sto noževa za četiri i po godine!

  • Urednik
  • October 21, 2020
  • Comments Off on Kristijan Golubović izneo skandalozne detalje iz devedesetih: Primio sam sto noževa za četiri i po godine!

Kristijan Golubović je imao žestoku raspravu sa Miljanom Kulić, koja je aludirala na to da je on ljubomoran na nju, poslije čega je on iznjeo skandalozne detalje iz vremena kada je bio u zatvoru. Tenzija u Bijeloj kući polako, ali sasvim sigurno doseže svoj vrhunac i većina zadrugara počinje da puca te da pokazuje svoje pravo lice. Poslije žučnih rasprava zbog podjele budžeta veći broj zadrugara je iznijela svoje mišljenje, a poslije je došao red na Kristijana, koji se u tom trenutku žestoko sukobio sa starletom iz Niša te su svi mislili kako će je prebiti jer se razgoropadio zbog svih riječi koje mu je rekla.

Ipak, do toga nije došlo, ali je on tada ispričao šta je i kako radio u zatvoru. “Da sam ja htio bilo koga da udarim, mene niko ne bi mogao da zadrži. Nisam nasilnik, ne bijem žene, mene moja žena bije svakih mjesec dana, ja se samo povučem kao neka stvar. Drugo, da vam nešto objasnim Došao sam u Patrum u zatvor, bila je 1996. godina, mjesec februar. Sedam Srba, osam Makedonaca, dva Bugarina, jedan Hrvat i jedan Bosanac. Ostatak možete da pročitate ovdje.