KRISTIJAN SKOČIO DA TUČE TOMOVIĆA, CIMERKE VRIŠTE OD STRAHA: Kada je Crnogorac ovo pomenuo Goluboviću, pala mu je roletna! (VIDEO)

  • Urednik
  • October 31, 2020
  • Comments Off on KRISTIJAN SKOČIO DA TUČE TOMOVIĆA, CIMERKE VRIŠTE OD STRAHA: Kada je Crnogorac ovo pomenuo Goluboviću, pala mu je roletna! (VIDEO)

Vladimir Tomović objasnio je da je Kristijan Golubović ili izmislio ili lagao ili pročitao komentar kad je bio izvan “Zadruge” da postoji grupa o Jovani pod nazivom “Mala fufica”. Kristijan se odmah zbog toga posvađao. “Jesam li vam do sada lagao ili nekad pogriješio u savjetima?”, Pitao je Golubović. “Nisi”, odgovorila je Jovana. “Slušajte sada, imam podatke o kojima oni mogu samo da sanjaju. Ne spominjem ih. Ne bavim se komentarima poput nekih koji nemaju ni kučeta ni mačeta. Kad sam došao kući, rekao sam da su tu bili Homović i Mali homović, Tomović i Anđelo.

Rekao sam da postoji grupa Mala fufica. AlI postoji i Mali i veliki vićgla (Tomović i Vuk). Ovaj ih je prozvao, pa je grupa napravljena. Mene za to nije briga, neko se time bavi. Fran je nazvao jednog vićgla, pa je nastala je još jedna. Jovana, a tebi kad zatreba savjet, ti uvijek možeš da dođeš”, objasnio je Kristijan. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.