Lakovi za nokte:Paleta boja koja je hit ove sezone:Koju boju izabrati za sebe:(Foto)

  • Admin
  • April 27, 2019
  • Comments Off on Lakovi za nokte:Paleta boja koja je hit ove sezone:Koju boju izabrati za sebe:(Foto)

Proljetna sezona je počela, a samim tim trebamo obratiti pažnji i na boje lakova za nokte. Sa lijepim i toplim danima treba unijeti i dašak svjetlosti na naše ruke. Ovog proljeća koristit će se lagane teksture i raskošne boje. Trendovi su davno postavljeni i na police su stigli prvi proizvodi sa nježnim pastelnim tonovima pa sve do jarkih boja koji će svojim izgledom stvoriti raskošnu paletu.

Dame koje imaju ženstven i romantičan stil svoje kombinacije mogu uskladiti sa pastelnim tonovima ružičaste i ljubičaste boje.

Ljubiteljice statement manikira izabrat će varijante narančaste, žute i vatrene crvene nijanse.

Ovog proljeća na policama su se našle nijanse plave i zelene boje koje su se smjestile između nježnih pastelnih i jarkih toplih nijansi.

Savršen manikir je uvijek poput minimalnog komada nakita, veoma efektan dodatak ali isto tako bi trebao biti gotovo neprimjetan.

Međutim, ovog proljeća manikir i boje će skretati na sebe veliku pažnju i privlačiti mnoge poglede.Neutralne nijanse koje će se istaknuti su bež, smeđa i bijela boja koje se nadovezuju na trend zemljanih tonova u beauty svijetu.

Ovosezonski proljetni manikir dozvoljava nam igranje sa paletom boja, pa tako u sebi možemo probuditi vječitu romantičarku sa pastelnim tonovima, ali i vječitu buntovnicu sa jarkim i efektnim bojama.