Lepa Bren je čuvala ovu tajnu 20 godina: Otkriven su prava imena njenih sinova, svi su pali sa stolice kada su ovo čuli

  • Admin
  • June 26, 2019
  • Comments Off on Lepa Bren je čuvala ovu tajnu 20 godina: Otkriven su prava imena njenih sinova, svi su pali sa stolice kada su ovo čuli

Jedan od najvećih zvijezda na balkanu jeste Lepa prena to je žena koja je bivšoj Jugoslaviji bila jedan od najvećih simbola ženstvenosti i jedan od najtraženijih u kompletnoj estradi. Iza Lepe Brene stoji jedan veliki broj hitova i pjesama koji su ostvarili i kao baka ali i kao biznismen. Naime već je poznato da je njen posinak dobio sina Aleksandra i da njemu Brena dođe kao baka.

Sa svojim mužem Bobom Živonjivićem, Lepa Brena ima dvoje sinova koje se zovu Viktora i Stefana ali je nešto što je zanimljivo jesta da njih dvojica imaju i srednja imena i osim toga su rođeni u Americi, a u Americi većina ljud imaju srednja imena. Tako recimo Viktor ima srednje ime Ernest, dok je to kod Stefana srednje ime Emerald. U dokumentima ta imena pišu i Stefan je rekao za medije da je to pomalo neobično. Stefan je 23. studenog 2000. godine bio otet od pripadnika zemunskog klana.