Luka je tek napuno 17 godina, a već je student treće godine fakulteta: On ima sada veliki problem koji mora da riješi

  • Admin
  • May 30, 2019
  • Comments Off on Luka je tek napuno 17 godina, a već je student treće godine fakulteta: On ima sada veliki problem koji mora da riješi

Luka je sa 15 godina krenuo na predavanje u niškom Fakultetu umetnosti. Nišilija Luka Ilić je ustvari najmlađi student Univerziteta u Nišu jer je on fakultet umetnosti upesao tek sa 14 godina, odmah nakon osnovne škole, on je već na trećoj godini studija sa samo 17 godina. Sam kaže da nije nikada imao problema da položi prijemne testove iako je on preskčio srednjoškolsko obrazovanje, on je trenuto dogurao do treće godine sa prosekom preko osam, on ima san da postane jedan vrhunski violinista, ali ipak sada ga sprečava ono što je svima najveći problem na ovim prostorima- novac.

-Pre polaganja prijemnog sam bez problema položio diferencijalne ispite, svi se dobro ponašaju prema meni bez obzira što postoje razlike u našim godinama. Kada završim studije planiram ići Ameriku, mislim nisam još siguran al vjerovatno ću otići. Međutim ovo sve zavisi od violine na kojoj ću svirati do 1 maja moram obezbediti 4000 evra- ovo je bila priča tinejdžera koji će uskoro da svira svoje prve koncerte.