Meghan Markle i njena beba,pogledajte šta se dešava stigle su prve vijesti!

  • Admin
  • May 7, 2019
  • Comments Off on Meghan Markle i njena beba,pogledajte šta se dešava stigle su prve vijesti!

Meghan Markle vojvotkinja donosi uskoro novo biće u svijet to jest njeno prvo dijete,kako kažu britanski mediji njen porođaj je počeo koji su dobili direktno informacije od Bakingemske palate.

– Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle u sljedečim satima će upoznati svoje prvo dijete-navodi britanski mediji “Mirror”.Dijete Princ Harrya i njegove supruge će biti sedmo u redu u nasljedstvu za tron.Princ Harry nije htijeo odati britanskim medijima dali će dijete biti muško ili žensko.

Podsjetimo se da je trudnoća Megan Markl objavljena 15.oktobra 2018. godine,to jest prvi dan njihove zajedničke ture po Australiji i Novom Zelandu. Još uvijek se ne zna odnosno nije poznata da li se Meghan Markl nalazi kod kuce ili će se ipak poroditi u bolnici .Budući da se ovdje radit o kraljevskoj porodici to će se držati u tajnosti.Jedino što sigurno znamo jeste da će prinz Harry biti tokom porođaja zajedno sa suprugom što je i sam izjavio britanskim medijama.Zajedno sa prinz Harryom bit ce i porođaju će prisustvovat i njena Majka Dorija.