“Mi ovo ne zaslužujemo” : Džejla Ramović je objavila dvije nove slike, komentari samo pljušte: Pogledajte šta joj pišu

  • Admin
  • June 25, 2019
  • Comments Off on “Mi ovo ne zaslužujemo” : Džejla Ramović je objavila dvije nove slike, komentari samo pljušte: Pogledajte šta joj pišu

Pobjednica “Zvezda Granda” Džejla Ramović je nakon pobjede objavila još dvije nove slike na Instagramu, sa kojima je izgleda pokrenula lavina komentara. U komentarima se radi prvenstveno na davanje komplimeneta zbog njene ljepote, ali jedan je posebno skrenuo pažnju. -Djevojka je nsetvarna, ovaj seljački Balkan za jedan ovakav anđeo kao što si ti nije nikako. Mi to ne zaslužujemo- napisao je jedan fan. Drugi su toliko hvalili Džejlu da su joj poručili da se prijavi i na Eurosong. Džejla još uvijek nije odgovorila na komentare svojih fanova.

Da se podsetimo Džejla Ramović je pobjedila na završnom takmičenju iz Zvezda Granda ona je prema najavi bila jedna od glavnih favoritkinja za konačan uspjeh. Drugo mjesto je onda pripalo Milci Čikarić, dok je trećeplasirani bio predstavnik Bosne i Hercegovine Sanel Smolo. Ona je na završnom takmičenju opravdala sva očekivanja prema koji je već u najavi bila glavna favoritkinja za konačan uspijeh i na kraju je i pobjedila.