Miki je ošamario Suzanu, a onda je nju u dvorištu udario štakom: Momentalna diskvalifikacija iz Zadruge

  • Admin
  • June 12, 2019
  • Comments Off on Miki je ošamario Suzanu, a onda je nju u dvorištu udario štakom: Momentalna diskvalifikacija iz Zadruge

Učesnik “Zadruge” Miki Đurčić dobio je napad agresije u toku svađe sa Suzanom Perović, potpuno je izgubio kontrolu i udario Suzanu Petrović.  Ošamario je Suzanu  i izašao iz rehabilitacije. Pčelar iz Kupinova je onda ponovo dobio napad agresije hodao je po dvorištu, gde je pronašao svoju bivšu devojku Nadežda Biljić, koju je onda lupio par puta nogama i nekoliko puta štakama. “Sta si pričala za Suzanu i za mene? Saćes vidjeti kada te štakom lupim po glavudži” govorio je Miki Nadeždo, koja je morala od bola da padne na pod. Kasnije u toku vremena je objavljeno pismo od produkcije u kojem je saopšteno da je Đuričić diskvalifikovan. Da se podestimo Miki je samo prije četiri dana se vratio u rijaliti “Zadruga”, on je se noćas svađao u sobi za rehablitiacju sa svojom partnerkom Suzanom Perović, koju je onda u toku raspave udario šamar.

. Onda je potpuno besan izšao i dvorišta i tražio da napusti imanje, međutim naiša je na Nadeždu sa kojom je nastavio svađu. Onda je Miki u jednom trenutku pljunuo Nadeždu, koja mu je zatim udarila šamar, Đurčić je na to burno reagovoo i počeo je da je udara štakama. Nadežda nije mogla da stoji na nogama od bolove, drugi zadrugari s dotrčali do nje da je smire, a Miki je se potom uputio na kapiju. Ubrzo je mu stiglo pismo od Velikog šefa, gdje je saopšteno da je Miki diskvalifikon iz rijalitija. Potom je i Suzana prestala da plače, nakon što je drugi zadrugari uspeli potpuno smiriti.