Mladog princa iz Dubai zovu vladarom instagrama !

  • Admin
  • May 8, 2019
  • Comments Off on Mladog princa iz Dubai zovu vladarom instagrama !

Princ iz Dubai imenom Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sa 34 godina kako kažu apsolutni je vladar na Instagramu,na ovoj društvenoj mreži ga prate više od pet miliona ljudi.

Ovaj princ je sin šeika Mohammed bin Rashid Al Maktoum odnosno to jest premijer Ujednjenih Arapskih Emirata,otac mu je vladar Dubaija i   najvažnijih je  biznismena za Bliski Istok.Otac je njega vec rane 2008. godine proglasio negovim nasljednikom, iako je on ima starijeg brata koji je nažalost umro 2015. godina od srčanog udara. On je danas presjednik jednog vijeća Dubajia kao i predsjednik saveza sportkos u Dubaiju,iako princ ima jako puno obaveza njemu uvijek ostane vremena za aktivnosti.

Princ ima mnogobrojne aktivnosti i hobije koje on voli i nađe uvijek vremena da izvrši,voli se pohvalit stim i na  društvenim mrežama. Uglavnom se u slobodno vrijeme bavi sa sljedećim aktivnostima: padobranstvom,biciklizmom,jahanjem ali voli i recimo da piše pjesme. Na fotografijama na njegovom instagram profilu možete se uvjeriti kako izgleda život mladog princa.