Neko je veselom psu Snupiju sipao kiselinu u usta: Smetalo im lajanje?

  • Admin
  • June 9, 2019
  • Comments Off on Neko je veselom psu Snupiju sipao kiselinu u usta: Smetalo im lajanje?

Kada su članovi udruženja “BETA” došli na pozive od zabrinutih građana, zaprepastili su se od prizora kojeg su ugledali.

Članovi Udruženja za zaštitu životinja “BETA” koji dolaze iz Zaječara su doživili potpunan šok kada su dobrom i miroljubljivom psu Snupiju otvorili usta i ugledali spržena nepca! Razlog tome je što je Snupi samo malo više lajao…

-Pozvala nas je jedna žena koja je samo privremeno čuvala Snupija. Govorila je da on povraća i da moramo odmah doći. Kada smo došli odma smo ugledali njegove tužne oči, bale koje mu cure, cvileo je i videlo se da je on u bolovima- govorila nam je Ana iz udruženja “BETA”. Kada su prišli Snupiju, koji je drhtao i neprestano cvileo raširili su mu usta, i nastao je šok! Psu su usta bila spržena do kraja. Po tragovima se prepoznala da mu je neko u usta sipao kiselinu, sumnja se u to da je lajao i da je to nekome smetalo pa je onda ovako nešto uradio.- Kada smo mu raširil usta, osjetili smo ogroman smrad, bale do poda, i da je jedva stojao na nogama. Kada ga pipneš bio je užasno vruć. Odma smo ga potom odveli kod veterinara, imao je temperaturu 40- govoril su članovi udruženja “BETA”.

-Snupi nema dom,on je nađen u kutiji sa svojom braćom i sestrom, neko ih je bacio ispod mosta. To je bilo prije dve godine, njegova braća i sestre su svi udomljeni samo je on ostao sam. On je miroljubiv, voli decu i prava je maza- govoril su članovi Udruženja.