Neviđeni zločin u Srbiji: Sin izubijao majku ašovom u glavu, preminula je još u dvorištu dok su komšije gledale

  • Admin
  • July 1, 2019
  • Comments Off on Neviđeni zločin u Srbiji: Sin izubijao majku ašovom u glavu, preminula je još u dvorištu dok su komšije gledale

Crna Hronika nažalost za vikend nas nije poštredila, u svijetu kao i uvijek ima mnogo loših dešavanja za to pitanje, ali ono što je zabrinavajuće jese što balkan po tom pitanju mnogo aktivan. Niti jedan dan ne prođe bez da se nešto ne desu  rubici crne hronike.

Ovo jezivo ubistvo je se dogodila u nedeljnim posljepodnevnim satima kada je u dvorištu od porodične kuće Milijan Z. koji samo ima 31 godinu običnim ašovom usmrito svoju majku Bosanku T. koja je imala samo 58 godina zadajući joj smrtne posljedia sa udarcima u glavu, dok je on nije skroz usmrtio. Ubrzo potome su komšije pozvali policiju koja je uhapsila tog sina na licu mjesta, on nije pružao nikakav otpor. Ova porodična nesreča se očigledno desila zbog svađe između majke i sine u dvorištu ispred porodične kuće. Ono što je zaista tragično jeste da su komšije prvo gledala i ništa nisu preduzimale da pomognu ovoj nesretnoj žrtvi.