Muškarci se smenjivali nad mladom devojkom, pored provera Nikolići i dalje bili hranitelji maloletnog deteta

  • Admin
  • June 2, 2019
  • Comments Off on Muškarci se smenjivali nad mladom devojkom, pored provera Nikolići i dalje bili hranitelji maloletnog deteta

Nije lahko postati hranitelj u Srbiji, ali opet izgleda je lakše postati hranitelj nego usvojiti dete. Postavlja se jedno bitno pitanje, kako je moguće da Centar za socijalni rad dozvoli Nikolićima da othranjuju ovo maloletno dete,dok se u njihovoj kući odvijaju najodvratnije stvari. Goran i Jasmina su jedan par iz Mirjeva imaju kćerku i sina. Odlučili su se da prisvoje jedno dete, tačnije da postanu hranitelji.

Oni su verovatno u očima socijalnih radnika izgledali kao odlična porodica. U kući od Nikolića postojala je jedna prostoija gdje niko ne smije da kroči. To je bila tajna soba iz koje su se nekada čuli ženski krici i vapaji, u ovoj prostoriji je sedam meseci boravila jedna devojka i uveče su joj dolazili neki ljudi. Socijalni radnici kada su videli ovaj prizor uradili su ono što su morali, oduzeli su nesposobnim roditeljima odosno Goranu i Jasmini decu. Četiri godine je trpila fizičko i psihičko zlostavljanje.