Nije znao šta je mu se dogodila,probudio je se krvave glave i bez svesti u jednom niškom parkingu,poslije proslave njegove firme!

  • Admin
  • May 27, 2019
  • Comments Off on Nije znao šta je mu se dogodila,probudio je se krvave glave i bez svesti u jednom niškom parkingu,poslije proslave njegove firme!

Niška policija dala je svetlo u priči ovog momka,u stvarnosti se dogodila jedna jako krvava tuča na niškom parkingu gdje ima mnogo ljudi koji su teško povređeni,sa razbijenim lobanjama,to sve dogodilo u toku proslavke jedne firme u kojoj obojica momaka rade između kojih je izbila tuča,nakon psovke od obe strane došlo je do tuše N. M 26 godina i N. Ć. 24 godine.Hitna pomoć je policiju oko jedan sat navečer obavestila da je jedan momak teško povređen i odvezen do klinike za neurohirurgiju,gdje su doktori utvrdili da se radi o teškoj povrede opasnoj po život.

Hitna je muškarca zatekla bez svesti i sa krvavom glavom i oblinima krvarenja.On kada je ustao nije moga objasniti ko ili radi čega je se povredio.Nakon što je policija izvršila obdukciju mesta došli su do saznanja da je na mesto se dogodila tuča između dva muškarca koja su se posvađali u jednom restoranu,i onda izašli na parking i obračunali se.