Nikome nije bilo dobro kada su ugledali velike oblike kojima Aleksandra posjeduje: U more i bazen niko nije gledao

  • Admin
  • July 15, 2019
  • Comments Off on Nikome nije bilo dobro kada su ugledali velike oblike kojima Aleksandra posjeduje: U more i bazen niko nije gledao

Aleksandra Subotić nakon učešća u rijalitiju kojeg svi znamo  “Zadruga 2” odlučila se za odmor kojeg je pronašla ponovno u prelijepoj  Crnoj Gori.No, haman ona ni tamo nije zaboravila na svoje vjerne fanove koje “počasti” jednom vrelom fotografijom putem Instagrama.I ovaj put je to uradila kada se skinula u kupaći, legla, a onda slikala svoju guzu.Od njene pozadine, niko nije iza primijetio bazen ili  more koje se moglo vidjeti. Sliku možet pronaći na njenom instagram profilu.

 

Aleksandra Subotić je srpska starleta i model. Rođena je 1. oktobra 1996. godine u Podgorici. Živi u Beogradu. Njen otac je Karađorđe Subotić, a majka fitnes instruktorka Ljuba Pantović. Ima i mlađu sestru Goranu. Završila je Školu za negu lepote u Beogradu. Dok joj je majka 2013. godine bila u rijalitiju Farma, Aleksandra je zatrudnela sa njenim tadašnjim dečkom Aleksandrom Čabarkapom. Optužila je majku da ju je koristila da bi se promovisala u medijima i pričala je da ne želi da bude u kontaktu sa njom.