Nišlije pretukli dvojicu Slovaka: Tražili su prvo novac, pa su onda nasrnuli na muškarce u centru grada

  • Admin
  • June 13, 2019
  • Comments Off on Nišlije pretukli dvojicu Slovaka: Tražili su prvo novac, pa su onda nasrnuli na muškarce u centru grada

Protiv ove dvojice kabadahija biće podneta prijava u redovnom postupku što znači da će se braniti sa slobode u nastavku imate sve detalje o dešavanjima ovog slučaja:

Policija u Nišu podneće prijavu protiv dvojice Nišlija starosti 21 i 26 godina jer su udarali dvojicuslovačkih državljana u centru Niša nakon što su od njih tražili novac.Oni se terete da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju, a privedeni su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu.- Sumnja se da su oni 18. maja ove godine pokušali da opljačkaju dvojicu državljana Republike Slovačke ispred pekare. Osumnjičeni su od stranaca zahtevali novac, a kako ga oni nisu imali kod sebe, fizički su ih napali nanevši jednom od njih teže telesne povrede, a drugom lakše telesne povrede – saopštila je policija.Protiv ove dvojice kabadahija biće podneta prijava u redovnom postupku što znači da će se braniti sa slobode.

Slovaci su došli iz Bratislave u Niš gde je jedan od njih proslavio 22. rođendan. Bili su na žurci u jednom od klubova a u povratku iz grada, na ulici su upitali jednog mladića koga su sreli, gde mogu da jedu. On ih je on odveo do pekare na Paliluli, gde se nalazio jednan njegov drug pa su zajedno zatražili od Slovaka novac.

Prema nezvaničnim saznanjima, teže povređenom Slovaku je polomljena vilica. Oni su slučaj prijavili policiji i vratili se u državu iz koje su došli.

Operativnim radom, policija je pronašla napadače protiv kojih će biti podnete krivične prijave. Trenutno su napadači smešteni na privremeni pritvor od trideset dana radi sumnje da se neće pojaviti na sudu.