Omiljene farmerice su Vam preuske:Trikovi sa kojima ćete raširiti farmerice i izgledati savršeno:(Foto)

  • Admin
  • May 9, 2019
  • Comments Off on Omiljene farmerice su Vam preuske:Trikovi sa kojima ćete raširiti farmerice i izgledati savršeno:(Foto)

Svima nam se desilo da nabacimo koji kilogram i da zbog toga ne možemo zakopčati omiljene farmerice. Uz ovaj problem na se desiti da nam nogavice nakon pranja postanu kratke. Poznato zar ne?Rješavanje problema uskih farmerica:

  • Farmerke trebaju biti vlažne ukoliko želite da uspješno dovršite ovaj eksperiment. Sve što Vam je potrebno jeste mlaka voda i boca sa pumpicom. Kada pripremite vodu naprskajte problematične dijelove na farmerkama i navucete ih na sebe. Ostavite ih na sebi i pređite na naredni korak.
  • Naredni korak je taj da u vlažnim farmerkama šetate i vježbate po kući narednih pola sata do sat, dok se farmerke na Vama u potpunosti ne osuše.
  • Nakon pola sata i potpunog sušenja, farmerice skinite sa sebe te postupak ponovite još jednom, a ako je baš potrebno možete i dva puta. Nakon ove procedure farmerke ste raširili za jedan cijeli broj.
Ukoliko imate problem sa kratkim nogavicama uradite slijedeće: Prvo što trebate uraditi jeste da nogavice pokvasite, kada ste to uradili farmerke položite pa pod. Ostavite tako par minuta i počnite sa razvlačenjem nogavica tako što ćete stati na vrh nogavice, a farmerke ćete vući prema sebi. Ovako radite obje nogavice po desetak puta pa ostavite da se osuše. Postupak ponovite još jednom ali naredni put nako sušenja nogavice ispeglajte. Ovim trikom ćete sigurno produžiti nogavice.