On ima 190 kilograma , a ona samo 50: Mora jesti svaka 2 sata, on je dao i odgovor na pitanje šta rade u krevetu

  • Admin
  • June 7, 2019
  • Comments Off on On ima 190 kilograma , a ona samo 50: Mora jesti svaka 2 sata, on je dao i odgovor na pitanje šta rade u krevetu

Ovo je priča Hafbor Julius Bjornson sa svojih tideset godina, koji ima 193 kilograma i visok je 206cm. Sa njegovom suprugom Kelsi koja je visoka 158 centimetara i ima 50 kilograma. Hafbor Julius Bjornson može sa ponosom reći da je najjači čovijek na svetu. Danas je on poznat kao glumac u Hollywodu gdje se probio sa serijom “Igra prestolja”.

Hafbor Julius Bjornson ima trideset godina i visok je dvijesto i šest centimetara ona ima u sebi otprilike 193 kilograma, dok njegova supruga , koja je u stvari fintes instruktorka Klesi Henson i ima dvadeset i devet godina i svega je visoka 158 centimetara. Ona je lakša od njeg čitavih 140 kilograma. Zvezde serije “Igra prestola” koji tumači lik oslovjavaju sa Planina. On je se prijavio u New Yorku na svetskoj premijeri osme sezone serije, međutim sve oči su bile usmereni prema njegovoj djevojci, koja samo ima pedeset kilograma i zajedno sa svojim mužem izgleda čudno. Ali njemu je to svedno on ne obraćava pažnju na komenta kao i njegova supruga njima to nije bitno, glumac ovaj sa posebnim ponosom može se zvati kao najjači muškarac u svijetu sa svojih 193 kilograma.” On stvarno morao mnogo jesti, ako ode u  supermarket, nama treba čitav kamion da bi podmirio naše potrebe”- uz smeh je rekla njegova supruga Kelsi. Mnogi prijatelji kao i mediji su ih pitali kako izgledaju njihovi intimni odnosi, on je kratkim rečima odgovorio: “Ona uvek mora biti gore”- to su bile riječi Hafbor Julius Bjornson koji ima 193 kilograma i njegova supruga koja samo Kelsi koja ima samo 50 kilograma.