Opasan momak iz Srbije sebi istetovirao Japanska Slova: Japanac otkrio šta zaista piše: Strašno je ovo

  • Admin
  • June 26, 2019
  • Comments Off on Opasan momak iz Srbije sebi istetovirao Japanska Slova: Japanac otkrio šta zaista piše: Strašno je ovo

Kada pravimo tetovažu svijesni smo svi da moramo biti maksimalno oprezni, to je nešto trajno na našem tijelu što nije baš lahko skloniti, ali isto tako moramo povesti računa i oko odabira te tetovaže, te na tekstove koje planiramo moramo tetovirati na svome tijelu, i posebnu pažnju treba obratiti i na riječi ili tekstove koje želimo tetovirati, koji su ispisani stranim pismima, jer nekada ljudi nisu svijesni tačnih prijevoda njihovih riječi. Može se zadesit peh čiji primjer možete pročitati:

Naime šetajući jedan japanac je ugleda žestokog momka Srbijanca, koji je svoje tijelo potpuno ukrasio tetovažama preko cijele desne ruke. Na njemu se se nalazila četiri obična slova na japanskog jeziku, ali je Kotaru znao i sta znaće ta slova i bilo mu je više nego čudno šta je istetovirao. Na ruci mu je pisao “javni toalet” isetovirano na japanskom jeziku, na ovo japanac imenom Kotaro nije imao šta reći samo je momku uputio pozdrav sa podignutim palćevima.