Ova devojka po mnogima ima zadnjicu snova: Muškarce oblije znoj kada joj prilaze

  • Admin
  • June 15, 2019
  • Comments Off on Ova devojka po mnogima ima zadnjicu snova: Muškarce oblije znoj kada joj prilaze

Američki model Džo Džo von Sati je najekslozivniji primjer kombinacije figure peščanog sata, silikona i mišića, Za njen izgled je svaka reč suvišna ona  je napadna i upečatljiva. Džo Džo je iz Kanzasa, a modelingom je počela da se bavi 2013 godine. Iako ona već ima nepunih 30 godina, već uveliko koristi botoks, a imala je i niz eststeskih korekcija.

Instagram zvijezdu krase impozantne vještačke obline, koje sa njenom ženstvenom figurom pješčanog sata ostavljaju bombastičan utisak,poznati model je veoma popularan na Instagramu i njena popularnost na ovoj društvenoj mreži imala je nagle skokove. Tako je Džo Džo 2014 imala 800 pratilaca, samo dvije godine kasnije prešla je čak 3,5 miliona, taj rast se nastavio pa je danas prati čak 7,7 miliona ljudi,u međuvremenu je atraktivna Amerikanka koja pasionirano trenira, postala i zaštitno lice poznatog fitnes brenda. Ovakva popularnost koju ima ova Influecerka Džo Džo dovelo je do toga da ona postane zaštičeno liste od mnogih fitnes brendova. Počela je jako jednostavno sa samo 800 pratilaca pre dve godine sada trenutno broji nenormalne cifre od gotovo osam miliona pratilaca na Instagramu. Što zaista pokazuje na njenu popularnost, ispod smo vam spremili par slika da pogledate o kojem se oblinama zadnice radi, i žasto je svi tako vole.

 

 

 

 

Američki model Džo Džo von Sati je najekslozivniji primer kombinacije figure peščanog sata, silikona i mišića. Za njen izgled je malo reći da je napadan i upečatljiv.Džo Džo je iz Kanzasa, a modelingom je počela da se bavi 2013. Iako ima nepunih 30 godina, već uveliko koristi botoks, a imala je i niz eststeskih korekcija.