Ova žena pjeva i na romskim svadbama Andreana Čekić pokazuje kako živi

  • Admin
  • May 12, 2019
  • Comments Off on Ova žena pjeva i na romskim svadbama Andreana Čekić pokazuje kako živi

Poznata folk pjevačica Andreana Čekić već godinama nastupa na najplaćenim svirkama u inostranstvu.Svi poznati pjevači žele da imajuj više radnih dana nego što imaju odmora.Najbolji nastupi za te pjevače obično su romske svadbe u Frankfurtu,Parizu ili Beču jer tu većinom zarade najviše para.Pjevačica koja se najviše dokazala na takvim nastupima je folk pjevačica Andreana Čekić.

Andreana je eksluzivno za portal “Pink.rs” otvorila vrata svog domaćionstva u Beogradu,mogli smo zaviriti kako živi folk pjevačica.Ono što smo odma prijmjetili jeste da se kuhinja rijetko koristi jer je Andreana često van zemlje i zato se i lakše održaje.Pogled u njen dom možete vidjeti na fotografijama.

Spavaća je lijeop uređena i po Andreaninom ukusu boja.Kuhinja je stilski tu možemo jedino istaći flašu JackDanielsa na stolu i naravno kuhinju koja izgleda kao nova,jer je slabo korištena.Dnevna Andreani Čekić ima predobra led osvjetljena ljubičaste boje. Kako vidimo Andreana Čekić u Beogradu ima jedan jako dobro opremljen stan