Ovaj ljepotan je uzeo srce od Džejle Ramović: Pobjednica Zvijezda Gradna je otkrila kada se u njega zaljubila

  • Admin
  • July 5, 2019
  • Comments Off on Ovaj ljepotan je uzeo srce od Džejle Ramović: Pobjednica Zvijezda Gradna je otkrila kada se u njega zaljubila

Džejla Ramović je trenutno jedan od najpoznatijih mladih pjevačica koji se nalaze trenutno na estradi. Naime Džejla jeste aktuelan pobjednica Zvezda Granda. Džejla je doslovno jednoglasno pobijedila a pored svojih pjevanja pokazala se kao i jedna izuzetno kulturan i mllada žena koja nije ni čim drugim osvojila svoje nakolnosti publike osim sa svojim vokalom. S obizorm da je ona jako mlada Džejla nije imala ozbilje neke ljubavne pruče i emotivni život. Naime poznato je da je zaljubljen u jednog člana boj benda One Direction a riječ je ovdje o Luisu Tomilsonu.

Da se posejtimo One Direction je englesko irski pop boy pend sa sjedištem u Londonu, sastavljen od mnogo poznatih članova:Niall Horan,Liam Payne,Harry Styles,Louis Tomlinson. Međunarodna federacija fonografske industije nagradila ih je kao jednu globalnog umjetnika za snjimanje 2013. godine. Forbes  ih je onda rangirao kao četvru slavnu osobu sa najvećim zaradama u cijelom svijetu u 2015. godine a drugi već 2016. godine.