Ovaj skandalozni bikini je obukla Jelena Karleuša i bez imalo srama prošetala Antalijom: Mislite da je gornji dio previše, pogledajte samo donji dio i vidjećete šta je previše

  • Admin
  • June 29, 2019
  • Comments Off on Ovaj skandalozni bikini je obukla Jelena Karleuša i bez imalo srama prošetala Antalijom: Mislite da je gornji dio previše, pogledajte samo donji dio i vidjećete šta je previše

Pjevačica Jelena Karleuša već nekoliko dana sa svojim kćerkama boravi u Anataliji, dok ona svakodnevno sa svojim fanovima dijeli slike sa svog odmora. Pjevačica je do sada objavila mnogo fotografija u kojem je pokazala u kakvom ona luksuzu boravi.

 

Ona slike redovno kači na društvenu mrežu Instagram i pokazuje svoje predivno ljetovanje i prelijepa mjesta koja se nalaze u Antaliji. A sada sa svojom najnovijom slikom je ona zapalila sve društvene mreže. Naime Jelena Karleuša je u bikiniju jednom jako čudnom i provokativnom prošetala kroz Antaliju bez imalo srama. Objavila je ovu sliku u bikinuju i prošetala lagano plažiom, dok je internet se potpuno usijao. Kakav vi komentar imate na ovu sliku od Jelene Karleuše.

Da vas posjetimo Jelena Karleuša je već odavno poznata pop pjevačica koja je poznata za svoje skandale i koju i nazivaju kraljicom skandala ima mnogo hitova i svi je smatraju pop zvezdom ili kraljicom širom balkana.