Ove trikove za vlažne maramice sigurno niste znali:Upotreba u domu ali i izvan njega:Vlažne maramice za bebe:(Foto)

  • Admin
  • May 6, 2019
  • Comments Off on Ove trikove za vlažne maramice sigurno niste znali:Upotreba u domu ali i izvan njega:Vlažne maramice za bebe:(Foto)

Od najinovativnijih proizvoda za babe, definitivno su vlažne maramice. Vjerujemo da svako od nas u torbi ima po jedno pakovanje istih i koristi ih u svakoj prilici.

Vlažne maramice se mogu upotrebljavati za mnogo različitih stvari, a ne samo za brisanje bebe.Slikovni rezultat za bebi vlažne maramice za kucnu upotrebuU nastavku izdvajamo neke od trikova:

Skidanje šminke: Vlažne maramice možete iskoristiti za brzo uklanjanje šminke sa lica, ovim trikom se koriste skoro pa sve dame koje su premorene i žele što prije da idu na spavanje, te savršeno mijenja druge proizvode za uklanjanje šminke.

Čišćenje mrlja na namještaju i podu: Svi koji imaju malu djecu često se nađu u situaciji da im namještaj bude isprljan, a na podovima budu mrlje. Sve to možete u par poteza da sredite i uspješno očistite vlažnim maramicama.Povezana slikaČišćenje monitora i ekrana: Super moćno sredstvo za uklanjanje prašine i prljavštine sa TV ekrana, monitora, laptopa su vlažne maramice. Zašto bacati novce na ekstra skupe specijalne maramice za čišćenje ekrana kada sve to možete srediti sa bebi vlažnim maramicama.

Održavanje i čišćenje kožnog namještaja i jakni: Odličan izbor za održavanje ovih stvari su vlažne maramice, čiste prljavštinu i vračaju sjaj i smježinu kako namještaju tako i odjeći.Slikovni rezultat za bebi vlažne maramice čistit namjestajČišćenje table za pisanje: Kredu sa kućne table je najlakše očistiti vlažnim maramicama. Vjerujte da niti jedna spužva taj posao ne odradi bolje od njih.